Evolve solo evac change team glitch/bug PS4


#1

So I’m just playing evac solo with just bots, and after I did the first mission of hunt as the hunters, after I completed hunt, and chose nest for day 2 the game got weird instead of choosing my hunter first I was choosing the monster first. And assault wasn’t visible at all it had no name no green or red bar below where assault supposed to be while the monster who I chose red, green bar was flashing and it said it was a bot everyone else was a bot except assault who didn’t exist so I just start the next mission to see what happens when I did I was playing the monster, and it chose whoever for assault he was in the game when the match started. this has happen to me twice with solo evac as hunters.


#2

Have anyone else experience this glitch/bug yet


#3

So the game auto picked characters for you?


#4

I think the bug here is he started evac as a hunter, but somehow on day 2 he was put as monster. Assault was meant to be his spot, but he couldn’t choose an assault because he was put as monster. A random assault was chosen when the match started. (Edit: don’t quote me on that though. :smile:)

Can’t say I’ve experienced this bug as I don’t play evac very often at all.

@Cybererwolf3526 do you happen to have a video of the bug? It doesn’t matter if you don’t, but it may be useful for the devs. :slight_smile:

Also welcome to the forum Cybererwolf3526. I’d recommend giving this topic a read to show you what’s what around here. :wink:


#5

Your words exactly Jedi_warriorno I don’t have a video up but I did record it let find a way to post it give me a sec


#6

Your words exactly I’m trying to post the video now taking its sweet time though Jedi_warrior


#7

sry for the spam the Internet isnt working well at the moment but that isn’t the cause of the bug problem I was offline both times


#8

I think I’ve heard of the bug before, but I’m not sure. It sounds familiar anyway.

So it wasn’t a connection issue. It’s a bit of a strange one really. :smile: