"could not connect to evolve profile service" issue

when I open Evolve and try to get into play, challenges or store I get the massage “Could not connect to evolve profile service. Please check your network connection. Would you like to attempt sing-in again?” when I press yes I’m redirected to the main menu but the same issue remains. How Can I fix this ?
Thanks in advance. :slight_smile:

I have the same problem,bro.

You can attempt this fix

I"ve already tried it and it didn’t work :frowning:

Have you tried to verify the game cache integrity as well?

Have you tried network troubleshooting from the Steam article as well?

verify the game cache integrity did the trick after I have deleteed both Cache files

Thank you @TheMountainThatRoars and @flamand_quebec13 <3

@TonySlrak I hope this fix works for you as well :slight_smile:

1 Like

Awesome! Glad we could get it working for you!

i did the same but It didnt work. I dont really know what to do now. =(

1 Like

@TonySlrak did you make sure you deleted both cache files before validating? This worked for me.

@Dizzy09
Yes, I did

What else have you tried?

@TheMountainThatRoars tried to reinstall the game then delete the cache files and then verify the game cache integrity. After this I saw that only one file named ‘‘precache’’ was reinstalled is it a problem?

Have you tried this? Might not work, but worth a try.

sorry but i didnt understand how to do this i’ve installed Google drive but what to do next i don’t know

You shouldn’t need to install drive, just download this file:
https://drive.google.com/open?id=0B4x0GOgiVudENVA2amNFd1cxY2c

And run it.

should i verify the game cache integrity after this?

ooh, It doesn’t work again…
May be my computer doesn’t wont to make this game work.

Can you try to go to http://www.systemrequirementslab.com and use their application to make sure your system can handle Evolve?

I think it can because I’ve spent some hours in Evolve playing with 70+ fps